Over onze prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor onze EAN codes? Het zijn de goedkoopste codes voor EAN die u online kunt bestellen, zodat u daar op een extra voordelige manier gebruik van kunt maken. U kunt online uw EAN codes kopen, zonder daar te veel voor te betalen. En bent u benieuwd hoe we de tarieven zo laag houden? Daar hebben we een paar goede redenen voor:

 • Grote volumes: lage prijzen
  We zijn marktleider in EAN codes, dus kopen die in grote volumes in. We ontvangen daardoor interessante kortingen, die we aan u doorberekenen. Daardoor kunnen we goedkoper zijn dan onze concurrenten.
 • Klein team: lage kosten
  We werken met een klein team in een klein pand. Dat scheelt loon- en huisvestingskosten, waardoor er meer marge overblijft om u een lage prijs aan te bieden.
 • Geen hoge reclamekosten
  We doen niet of nauwelijks aan reclame en bieden niet meer op de duurste zoektermen in Google. Handig, omdat ook dat weer kosten bespaart om onze prijzen laag te houden.
 • Lean-levering: no-nonsense
  U ontvangt alleen de EAN codes, zonder allerlei overbodige extra’s. We houden het eenvoudig, om u voor de laagste prijs van dienst te zijn.

We zorgen er met de verschillende pakketten graag voor dat we de prijzen van de EAN codes laag houden. Op die manier betaalt u niet te veel, terwijl u ondertussen gebruik kunt maken van officiële nummers voor de verkoop van uw producten.

Laagsteprijsgarantie EAN codes

Zeker weten dat u de laagste prijs betaalt voor EAN codes? Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaalt u nooit te veel. Sterker nog, als u ergens anders een lagere prijs vindt krijgt u bij ons een extra korting van 15 procent. Op die manier zorgen we er toch weer voor dat u de laagste prijs betaalt. We zijn de goedkoopste aanbieder van officiële EAN nummers, die u goed kunt gebruiken voor Bol.com, Amazon en andere online platformen om uw producten te verkopen.

Vragen over EAN codes of wilt u grote aantallen bestellen? Gebruik de livechat of  neem contact op via het contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

 

Marktleider van NL en BE

Sinds 2015 de grootste en voordeligste in EAN codes met daarbij de allerbeste klantenservice.

Directe levering

Binnen enkele minuten in je mail. Overzichtelijk in Excel, afbeeldingen in .png formaat

Officiële EAN codes

Wij leveren officiële EAN codes, die na uitgifte direct gebruikt kunnen worden.

Eenmalige kosten

Bij ons is de betaling laag en eenmalig. Géén kosten achteraf en géén contract.

test
De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1541 reviews.