Over ons

We zijn uw specialist in goedkope officiële EAN codes. Eenvoudig online te bestellen met zeer snelle levering, zodat u daar meteen gebruik van kunt maken om uw producten online te verkopen. We zijn gestart als internetondernemer, net als u. We weten hoe belangrijk het is om uw producten via de grote platforms aan te bieden, zoals Bol.com, Amazon en bijvoorbeeld Google Shopping. Onze EAN nummers gelden als unieke identificatiecodes, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw producten daar aan te bieden.

Specialist in EAN codes

We merkten dat de kosten voor veel ondernemers flink opliepen, omdat ze unieke codes voor hun producten moesten laten genereren. Daarom hebben we besloten om een alternatief te bieden  voor de doorlopende abonnementen voor EAN-codes. We weten dat het veel goedkoper kan, en zijn daarom een online aanbod begonnen en jaren geleden gestart met een alternatief voor de Nederlandse en Belgische markt.

Wij zijn de enige leverancier in Nederland waarbij levering van exacte aantallen mogelijk is. Dit is de meest eerlijke en voordeligste manier, omdat u op deze wijze nooit meer codes zult bestellen dan nodig is. Bij ons kunt u een pakket met EAN nummers kopen, voor een eenmalige vaste lage prijs. U betaalt een standaard pakketprijs of staffelprijs, waarvoor u de codes van ons ontvangt. Daar kunt u zonder abonnement gebruik van maken, dus een eenmalig bedrag, zonder kleine lettertjes.

EAN codes voor Nederland en België

We hebben onze EAN codes geleverd aan meer dan 5000+ verschillende partijen. Omdat wij het zeer belangrijk vinden om de drempel voor aankoop van EAN codes zo laag mogelijk te houden, maken zowel grote als kleine bedrijven inmiddels gebruik van onze service. We zijn op die manier uw specialist, zodat u veel goedkoper en zonder abonnement gebruik kunt maken van de codes om uw producten mee te verkopen.

Vragen over EAN codes of wilt u grote aantallen bestellen? Gebruik de live chat of stel uw vraag via het contactformulier. Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Marktleider van NL en BE

Sinds 2015 de grootste en voordeligste in EAN codes met daarbij de allerbeste klantenservice.

Directe levering

Binnen enkele minuten in je mail. Overzichtelijk in Excel, afbeeldingen in .png formaat

Officiële EAN codes

Wij leveren officiële EAN codes, die na uitgifte direct gebruikt kunnen worden.

Eenmalige kosten

Bij ons is de betaling laag en eenmalig. Géén kosten achteraf en géén contract.

test
De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1513 reviews.