Over EANcode.nl

Over EANcode.nl

We zijn uw specialist in goedkope officiële EAN codes. Eenvoudig online te bestellen met zeer snelle levering, zodat u daar meteen gebruik van kunt maken om uw producten online te verkopen.

We zijn gestart als internetondernemer, net als u. We weten hoe belangrijk het is om uw producten via de grote platforms aan te bieden, zoals Bol.com, Amazon en bijvoorbeeld Google Shopping. Onze EAN nummers gelden als unieke identificatiecodes, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw producten daar aan te bieden.

Specialist in EAN codes

We merkten dat de kosten voor veel ondernemers flink opliepen, omdat ze unieke codes voor hun producten moesten laten genereren. Daarom hebben we besloten om een alternatief te bieden voor de doorlopende abonnementen voor EAN-codes. We weten dat het veel goedkoper kan, en zijn daarom een online aanbod begonnen en jaren geleden gestart met EAN-Barcode.nl voor Nederlandse klanten en EANcode.be voor de Belgische markt.

Wij zijn de enige leverancier in Nederland waarbij levering van exacte aantallen mogelijk is. Dit is de meest eerlijke en voordeligste manier, omdat u op deze wijze nooit meer codes zult bestellen dan nodig is. Bij ons kunt u een pakket met EAN nummers kopen, voor een eenmalige vaste lage prijs. U betaalt een standaard pakketprijs of staffelprijs, waarvoor u de codes van ons ontvangt. Daar kunt u zonder abonnement gebruik van maken, dus een eenmalig bedrag, zonder kleine lettertjes.

EAN codes voor Nederland en België

We hebben onze EAN codes geleverd aan meer dan 10.000 verschillende partijen. Omdat wij het zeer belangrijk vinden om de drempel voor aankoop van EAN codes zo laag mogelijk te houden, maken zowel grote als kleine bedrijven inmiddels gebruik van onze service. We zijn op die manier uw specialist, zodat u veel goedkoper en zonder abonnement gebruik kunt maken van de codes om uw producten mee te verkopen.

Vragen over EAN codes of wilt u grote aantallen bestellen? Gebruik de live chat tot 23:00 uur of bel ons voor persoonlijk advies op telefoonnr. +31 (0) 182 78 78 15. Wij horen graag van u.

0
+
Uitgegeven EAN Codes
0
+
Tevreden klanten
0
Verschillende landen
0
Gemiddelde beoordeling
De waardering van www.eancode.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 236 reviews.