EAN codes koppelen aan uw product

Het lijkt een lastig verhaal te zijn, maar EAN codes koppelen aan uw product is eigenlijk niets anders dan een aanvulling van de productomschrijving en niet moeilijker dan uw artikel te voorzien van een prijs of productomschrijving.

EAN codes voor bol.com

Het eerste waar naar gevraagd wordt als u een nieuw artikel wilt aanbieden op bol.com is de EAN code, deze kunt u hier bestellen en ontvangt u binnen 10 minuten per email. Naast het invullen van de unieke EAN code voert u ook de andere gegevens in, zoals de prijs- en productomschrijving. Als alle vereiste velden op de juiste manier zijn ingevuld dan worden EAN code en product automatisch aan elkaar gekoppeld, hier hoeft u dus geen speciale handelingen voor uit te voeren.

EAN codes voor in fysieke winkels

Iedere winkel heeft een kassasysteem, zodat nieuwe producten aangemeld en verkocht kunnen worden. Naast de gevraagde artikel- en prijsinformatie, wordt er ook om een EAN code gevraagd. Op deze manier zijn alle gegevens bekend als de eanbarcode bij de kassa gescand wordt.

Direct aan de slag met EAN codes

De EAN codes die wij leveren zijn na aanschaf direct bruikbaar, een registratie ervan is dus niet nodig. Let wel even op als u merkartikelen gaat verkopen, de spelregels hiervoor kunnen per platform verschillen. Ook de verkoop van artikelen in de categorie sieraden en levensmiddelen vragen om extra voorwaarden.

Marktleider van NL en BE

Sinds 2015 de grootste en voordeligste in EAN codes met daarbij de allerbeste klantenservice.

Directe levering

Binnen enkele minuten in je mail. Overzichtelijk in Excel, afbeeldingen in .png formaat

Officiële EAN codes

Wij leveren officiële EAN codes, die na uitgifte direct gebruikt kunnen worden.

Eenmalige kosten

Bij ons is de betaling laag en eenmalig. Géén kosten achteraf en géén contract.

test
De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1575 reviews.