Directe levering EAN codes

Uw order wordt na betalen binnen 5 minuten per email toe gestuurd. Bij pakketten vanaf 5000 stuks heeft onze barcodegenerator meer tijd nodig, het kan dan tot een half uur duren voordat u de codes in uw mailbox ontvangt. 

Heeft u gekozen om te betalen d.m.v. factuur? Dan worden de codes pas geleverd nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Niets ontvangen?

Dat is vervelend! Als de codes ook niet in uw spambox zijn terecht gekomen, dan is er hoogstwaarschijnlijk is misgegaan bij het invoeren van het emailadres, of uw mailbox-server accepteert geen (grote) bijlagen. Stuur dan even een mailtje naar order@eancode.nl. We gaan het dan dezelfde dag nog oplossen.

Levering EAN barcode stickers

Bij een bestelling “EAN codes + stickers” ontvangt u de EAN codes direct in uw mail. Binnen 48 uur ontvangt u een digitale proefdruk van de stickers, nadat wij uw akkoord op de proef hebben ontvangen, zullen wij de stickers binnen 24 uur versturen. De levertijd van EAN stickers bedraagt normaliter drie werkdagen.

  • Verzendkosten binnen Nederland bedraagt 7,95.
  • Verzendkosten buiten Nederland bedraagt 14,95.

Retour

De EAN codes of barcode stickers die wij uitgeven worden speciaal voor u op een bepaald algoritme aangemaakt. Wat betekent dat wij als bedrijf een dienst hebben geleverd. Diensten vallen wettelijk gezien niet onder het herroepingsrecht. Daarnaast is het voor ons onmogelijk om te controleren of de codes niet gebruikt zijn / dan wel dat deze zich nog op een derde computer bevinden na het terugsturen. Echter zullen wij te allen tijde samen met u tot de meest gepaste oplossing komen.

Marktleider van NL en BE

Sinds 2015 de grootste en voordeligste in EAN codes met daarbij de allerbeste klantenservice.

Directe levering

Binnen enkele minuten in je mail. Overzichtelijk in Excel, afbeeldingen in .png formaat

Officiële EAN codes

Wij leveren officiële EAN codes, die na uitgifte direct gebruikt kunnen worden.

Eenmalige kosten

Bij ons is de betaling laag en eenmalig. Géén kosten achteraf en géén contract.

test
De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1541 reviews.