Hoe kan ik bestellen?

Benieuwd hoe u EAN codes kunt bestellen? Het bestelproces hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. U kunt online de codes aanvragen, zodat u die kunt gebruiken voor de verkoop van uw producten. We leggen u graag uit hoe het bestellen in zijn werk gaat:

  1. Een productkeuze maken. U heeft de keuze uit: EAN codes of EAN codes op sticker.
  2. Veilig online afrekenen
  3. U ontvangt de (bar)codes per e-mail, ongeacht uw keuze. Als u ook stickers bestelt, dan worden deze na uw akkoord binnen 72 uur toegestuurd.

Zodra u de codes van ons heeft ontvangen, zijn deze direct bruikbaar en kunt u meteen starten met het aanbieden van uw producten. Online uw codes bestellen, is de meest snelle en makkelijkste manier. Onze EAN codes kunt u gebruiken voor zowel online aan te bieden producten als voor producten in fysieke winkels.

Tip: Streepjescodes zijn handig voor bijvoorbeeld het labelen en scannen van uw producten, maar voor online verkoop heeft u meestal aan de EAN cijferreeks al voldoende. Maak geen overbodige kosten en bestel alleen wat u nodig heeft! Benieuwd naar hoe u de codes aangeleverd krijgt? Download een voorbeeldpakket!

 

Wij zijn uw EAN specialist

We zijn uw online specialist in EAN codes. We zorgen voor de laagste prijs en een snelle levering, zodat u er meteen gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste en goedkoopste manier om uw producten online aan te bieden, bijvoorbeeld via Bol.com, Amazon en andere gerenommeerde online platformen.

Vragen over EAN codes of wilt u grote aantallen bestellen? Gebruik de live chat of bel ons voor persoonlijk advies op telefoonr. +31 (0) 182 78 78 15. Wij horen graag van u.

Marktleider van NL en BE

Sinds 2015 de grootste en voordeligste in EAN codes met daarbij de allerbeste klantenservice.

Directe levering

Binnen enkele minuten in je mail. Overzichtelijk in Excel, afbeeldingen in .png formaat

Officiële EAN codes

Wij leveren officiële EAN codes, die na uitgifte direct gebruikt kunnen worden.

Eenmalige kosten

Bij ons is de betaling laag en eenmalig. Géén kosten achteraf en géén contract.

test
De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1541 reviews.