Onze klanten

Onze klanten

Benieuwd naar onze klanten? We leveren onze EAN codes dagelijks aan tientallen klanten. Het gaat om zowel nieuwe ondernemers als om terugkerende klanten. Zij vertrouwen op onze goedkope EAN nummers voor de producten die ze online verkopen.

We zijn uw online specialist in EAN codes, te bestellen in voordelige pakketten vanaf 5 stuks of exacte aantallen, gebaseerd op staffelprijzen. Door onze snelle levering zorgen wij ervoor dat webshops en andere ondernemers altijd de beschikking hebben over officiële en unieke nummers.

Grote retailers en kleine bedrijven

Benieuwd naar de klanten waarvoor we de EAN nummers leveren? Het gaat om grote retailers zoals Jumbo en Coolblue, net als om Heineken, Thuisbezorgd en Seats and Sofas. Daarnaast leveren wij codes aan bijvoorbeeld Correct, Plus en VT Wonen.

Naast de grote ondernemingen hebben we ook veel kleinere bedrijven in ons klanten bestand. Op die manier zijn we zowel grote als kleine ondernemers graag van dienst met ons eenvoudige bestelproces. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk, in enkele ogenblikken bestelt u een aantal codes en ontvangt deze doorgaans binnen enkele minuten.

Bekijk onze klanten en ontdek wie er allemaal al gebruik maken van de codes die wij leveren. Onze codes zijn multi-inzetbaar, dus ook voor uw situatie. We leggen u graag uit hoe u de codes het beste kunt gebruiken. Onze EAN codes zijn zowel online als in fysieke winkels te verwerken.

Vragen over de werking van EAN codes of wilt u grote aantallen bestellen? Gebruik de live chat tot 23:00 uur of bel ons voor persoonlijk advies op telefoonnummer: +31 (0) 182 78 78 15. Wij horen graag van u.

Trots op onze klanten

HEINEKEN
JUMBO
PLUS
COOLBLUE
VT-WONEN
ANDRE-RIEU-PRODUCTIONS
SEATS AND SOFAS
CORRECT
SANDD
FOTOCADEAU
BASIC-FIT
ON-THAT-ASS
MBG-TALPA
THUISBEZORGD
KOOPJEDEAL
De waardering van www.eancode.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 236 reviews.