Op welke verkoopplatformen werken jullie codes?

Onze codes werken op alle platformen waar er met een EAN gewerkt wordt, zowel in binnen als in het buitenland. De meest bekende platformen zijjn: Bol.com Amazon Google Shopping Ebay Beslist.nl Fonq

Hoeveel EAN codes heb ik nodig?

Als uw product verschillende kleuren en/of maten heeft, dan gebruikt u voor iedere variatie een andere code. Bijvoorbeeld; 1 T-shirt in 5 verschillende kleuren en 2 verschillende maten, vereist 10 EAN codes (1 * 5 * 2).

Zijn jullie codes geschikt voor alle producten?

Onze EAN codes werken op alle producten behalve boeken en geneesmiddelen. Elk product dat u aanbiedt op e-commerce platformen zoals bol.com en Amazon heeft sowieso een EAN-code nodig. Voor het aanbieden van sieraden kunnen de regels per verkoopplatform verschillen. Raadpleeg het desbetreffende platform voor de huidige spelregels.

Hoe koppel ik de codes aan mijn producten?

Het koppelen van codes aan producten gebeurt op het desbetreffende verkoopplatform (bol.com, Amazon, etc.). Naast productgegevens en prijsinformatie vult u ook de EAN code in. Product en code wordt op deze manier automatisch aan elkaar gekoppeld. Indien u gaat handelen in een fysieke winkel, dan voert u de EAN code in in het kassasysteem. Zodat […]

In welke landen werken jullie codes?

Onze codes werken in alle landen waar EAN codes gehandhaafd worden. Momenteel is de EAN in meer dan 100 landen de standaard.

Hoe ontvang ik de codes?

De EAN codes ontvangt per email. Deze worden verstuurd in EXCEL, DOC en TXT. Als u de barcodes / streepjescodes meebesteld, dan ontvangt u deze in EPS en PNG. Bekijk de volgende pagina voor een voorbeeldpakket. Als u de EAN codes inclusief bijhorende stickers bestelt, dan ontvangt u deze binnen drie dagen op adres. Codes […]

​Zijn mijn EAN codes altijd geldig?

Uw codes zijn altijd geldig! Heeft u een groot EAN pakket gekocht, maar gaat u de codes niet allemaal direct gebruiken? Geen probleem, er zit geen “houdbaarheidsdatum” aan het gebruik van de codes.

Kan ik jullie EAN codes ook in fysieke winkels gebruiken?

Jazeker, dit gebeurt aan de hand van een kassasysteem. Nadat u prijs -en productinformatie heeft ingevuld, voert de EAN code op. Op deze manier wordt de juiste informatie opgehaald als een product gescand wordt aan de kassa.

Is het verplicht om de streepjescodes uit te printen?

Nee, dit is niet verplicht. Verkoopplatformen vragen alleen om de EAN code cijferreeks. Wilt u de producten labelen met de codes, voor bijvoorbeeld in een fysieke winkel, dan kunt u de bijhorende stickers meebestellen.

Wat is een barcode?

Een barcode zijn de streepjes boven de EAN code. Een barcode wordt ook wel “streepjescode” genoemd.

De waardering van www.eancode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1512 reviews.